Александър Томаш посочи причините за загубата от Левски, "побутна" ръководството и тотално отсвири Лудогорец


Александър Томаш посочи причините за загубата от Левски, "побутна" ръководството и тотално отсвири Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2511 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, коментира поражението на "черно-белите" с 0:3 от Левски. Българският специалист посочи причините за загубата и отказа да се оправдае с каквото и да било.

Причините за загубата

"Загубихме защото допуснахме нелеп автогол. Динко се подхлъзна и това малко или много ни се отрази. Не искам да коментирам съдийството, не ми е работа - играта е спряна, когато съдията даде фал. Втората част няма какво да я коментирам - имахме една две ситуации, не успяхме да вкараме. Явно съдията искаше да даде дузпа, а тогава защо не даде червен картон? Не ми е работа да коментирам. Разочарован съм, искахме да победим. Случиха се фактори, които не зависеха от нас. Ще трябва селекция, футболисти", сподели Томаш.

"Субективни и обективни са факторите. Тези, които зависят от мен са на тренировките и това, което се случва на терена, а другото от ръководството".

"Дали има фал - Христо спира. Наша топка, как ще спреш? Нещо, ако трябва да бъда недоволен - Петрис, мина през 4 наши футболисти като на колче. Имаме проблеми в последните 30 метра, но това е положението".

"Левски даде инициативата през второто, прибра се, а ние владеехме положението. Създадохме ситуации. Имахме шансове, не мога да се сетя дали Левски са имали ситуации. Разликата е, че те успяха да отбележат. Не трябва да се оправдаваме".

Предстоящите мачове с Лудогорец и Пирин

"Имаме два мача, които трябва да изиграем за феновете, защото са брилянтни. Те обичат отбора и него го интересува. Тези два предстоящи мача трябва да ги направим за феновете. По-трудният мач ще ни бъде с Пирин вскъщи заради психологията", завърши треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички