Ще има ли мач Локомотив Пловдив – Левски? „Черно-белите“ уредиха контрола с кипърци


Ще има ли мач Локомотив Пловдив – Левски? „Черно-белите“ уредиха контрола с кипърци
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2347 0

Локомотив Пловдив уреди контролна среща. Тя ще е срещу кипърския АЕЛ Лимасол и ще се проведе утре. Арена на спаринга ще е стадион „Локомотив“ в Пловдив, а първият съдийски сигнал ще бъде даден от 19 часа.

Уреждането на спаринга поражда и сериозни въпросителни около изиграването на предстоящия мач между „черно-белите“ и Левски. По програма дербито на 4-ия кръг на Първа лига трябва да е в неделя на „Лаута“.

Случващото се обаче навежда на мисълта, че „сините“ вероятно ще поискат отлагане на двубоя заради участието си в Европа. Пловдивчани пък в понеделник победиха Ботев Враца с 4:0 и излязоха на върха в класирането.

Ето какво обявиха от Локо Пд:

"Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще изиграе контролна среща в сряда (02.08). Съперник на “черно-белите” ще бъде кипърския АЕЛ (Лимасол). 

Двубоят е насрочен от 19:00ч. на стадион “Локомотив”. Контролата ще бъде открита за фенове и журналисти. Вход свободен."

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лекция с 10 души: Мощен Локомотив Пловдив попиля Ботев Враца и окупира върха в Първа лига (ВИДЕО+СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички