Фенклуб на Локомотив поиска лична среща с кмета на Пловдив и взе отношение по темата със стадиона на Ботев


Фенклуб на Локомотив поиска лична среща с кмета на Пловдив и взе отношение по темата със стадиона на Ботев
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1024 0

Фенклубът на Локомотив Пловдив поиска лична среща с кмета на града - Здравко Димитров, на която да бъдат обсъдени сумите, необходими за довършването на стадион "Локомотив", както и възстановяването на 2 милиона лева от отпуснатите средства, които бяха върнати на общината за ползване на за други цели в края на 2022 година.

Запалянковците изразяват мнението си, че "предвид събитията през последните месеци, динамичните събития и текущото състояние на бюджета за строителство, смятаме, че е необходимо средствата за изграждането на обекта да бъдат актуализирани".

"Черно-белите" уточняват, че повдигат въпроса "единствено защото ситуацията е динамична, а не поради очевадни злоупотреби и целенасочено отклоняване на средства, както се случва с бездънната яма на бул. "Източен"", визирайки ситуацията със строежа на стадиона на Ботев Пловдив.

"Смърфовете" допълват, че "не можем да скрием, че и проведената преди дни "спонтанна" театрална постановка под надслов "Кой ще ни даде пари", поредна серия, допълнително катализира нашата реакция" и се чудят "За кой ли път сме свидетели как за обект, който беше частично изграден, когато беше взето решение да бъдат отпуснати средства за изграждането на стадионите в Пловдив, се искат поредните милиони, които очевидно не се използват по предназначение".

"За кой ли път сме свидетели как кметът удобно отсъства от града по времето на такива "спонтанни" брожения, след които също така "спонтанно" се появява спасител - ловец на електорат, който, непонятно в качество си на какъв, се разпорежда да бъдат отпуснати общински, наши средства, за да може грабежът на бул. "Източен" да продължи, а с него и отклоняването на средства", допълват феновете на Локо, а за финал се обръщат още веднъж към кмета на Пловдив - "Ако г-н Здравко Димитров откаже или изпрати свой представител на тази среща, за нас това ще бъде просто потвърждение, че постановката в един пловдивски хотел е предварително режисирана, както и вероятната последвала реакция за осигуряване на средства. Така, както вече се случи безброй пъти".

Ето какво гласи цялата публикация на привържениците на Локомотив:

"ПОКАНА ЗА ЛИЧНА СРЕЩА С КМЕТА НА ПЛОВДИВ ВЪВ ВРЪЗКА СЪС СТРОИТЕЛСТВОТО НА СТАДИОН ЛОКОМОТИВ

Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив настоява за провеждането на спешна среща с г-н Здравко Димитров, на която да бъдат обсъдени сумите, необходими за довършването на стадион „Локомотив“, както и възстановяването на 2 милиона лева от отпуснатите средства, които бяха върнати на общината за ползване на за други цели в края на 2022 г. Предвид събитията през последните месеци, динамичните събития и текущото състояние на бюджета за строителство, смятаме, че е необходимо средствата за изграждането на обекта да бъдат актуализирани. Наблягаме на обстоятелството, че ние, в качеството си на граждани на Пловдив и данъкоплатци, повдигаме въпрос за дофинансиране и равнопоставеност единствено защото ситуацията е динамична, а не поради очевадни злоупотреби и целенасочено отклоняване на средства, както се случва с бездънната яма на бул. „Източен“.

Не можем да скрием, че и проведената преди дни „спонтанна“ театрална постановка под надслов „Кой ще ни даде пари“, поредна серия, допълнително катализира нашата реакция. За кой ли път сме свидетели как за обект, който беше частично изграден, когато беше взето решение да бъдат отпуснати средства за изграждането на стадионите в Пловдив, се искат поредните милиони, които очевидно не се използват по предназначение. За кой ли път сме свидетели как кметът удобно отсъства от града по времето на такива „спонтанни“ брожения, след които също така „спонтанно“ се появява спасител – ловец на електорат, който, непонятно в качество си на какъв, се разпорежда да бъдат отпуснати общински, наши средства, за да може грабежът на бул. „Източен“ да продължи, а с него и отклоняването на средства.

Затова настояваме за лична среща с кмета на Пловдив. Ако г-н Здравко Димитров откаже или изпрати свой представител на тази среща, за нас това ще бъде просто потвърждение, че постановката в един пловдивски хотел е предварително режисирана, както и вероятната последвала реакция за осигуряване на средства. Така, както вече се случи безброй пъти".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Христо Крушарски излезе с ултиматум към новата управа на Локомотив Пловдив и не изневери на култовия си стил!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички