Районен кмет в Пловдив отсече: До 20 дни никой няма да има стадион като на Локомотив Пловдив


Районен кмет в Пловдив отсече: До 20 дни никой няма да има стадион като на Локомотив Пловдив
Снимка: Община Пловдив

3003 0

Локомотив Пловдив в най-скоро време ще има най-качествения стадион в българското първенство. Това категорично заяви кметът на район „Южен“ в Пловдив Костадин Язов пред "ТрибунаПловдив".

"Дейностите по изграждането водят след себе си изготвянето на необходимите документи, които трябва да се окомплектоват и да се предоставят на контролните органи (ДНСК)", обясни Язов.

"След това, трябва да прекараме ток и вода. Очаквам да сме готови със зрителската част на трибуната, най-късно до втората част на октомври. През това време, трябва да прекараме ток и вода. Веднага след това ще се заемем с документите за експлоатация. Когато това стане, ще дойде комисия и ще каже дали може да се преведе трибуната в експлоатация. Има моменти които са незаобиколими.

Ако можех, щях да кажа срок, но няма как. Няма да нарушавам правилата и да правим компромиси с нищо, не съм такъв човек. Не мога да кажа датата към този момент. Едва, когато излязат документите, ще можем да говорим за ориентировъчни дати. Имаме изготвен АКТ 14 в момента, остава АКТ 15. Сигурен съм, че поне в следващите 20 години, няма да има стадион с такова качество като този на Локомотив“, допълни още той.

Ето какво е желанието на треньорът на "смърфовете" Александър Томаш за зимния трансферен прозорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички