Димитър Илиев отсече: Програмата е престъпление спрямо тези, които обичат футбола


Димитър Илиев отсече: Програмата е престъпление спрямо тези, които обичат футбола
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1418 0

Капитанът и любимец на феновете на Локомотив Пловдив Димитър Илиев сподели очакванията си за предстоящия двубой на "смърфовете" от Първа лига. Пред "Тема Спорт" нападателят "осъди" поставянето на мача с ФК ЦСКА 1948 в понеделник.

"Очаквам да стане хубав и оспорван двубой. Съперникът подхожда много сериозно и събра водещи футболисти от почти всички отбори в България. Те имат отличен отбор и много добър треньор. Работил съм с Любослав Пенев и знам колко взискателен е", заяви Илиев.

"Силите на отборите в челото, като изключим Лудогорец, които са с едни гърди напред, са изравнени и ще бъде голяма битка. Радвам се, че ни отмениха наказанието и ще имаме подкрепата на нашите фенове, пред които до момента сме безкомпромисни", допълни още той, коментирайки решението срещата да се състои в понеделник (03.10) от 15:00 ч.

"Със сигурност подобна програма е в ущърб на отборите с голяма фенска маса. Това е престъпление към тези, които обичат футбола, но тези въпроси не са в моята компетенция и не мога да ги коментирам повече", категоричен беше таранът.

Ето как Илиев коментира излизането от головата суша, в която беше попаднал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички