Треньорът на Локомотив Пловдив иска нови футболисти на две позиции


Треньорът на Локомотив Пловдив иска нови футболисти на две позиции
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1744 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори пред "Тема Спорт" и разкри на кои две позиции отборът се нуждае от подсилване по време на зимния трансферен прозорец.

Наставникът на "смърфовете" иска да привлече халф и нападател, но призна, че селекцията е труден процес: "Няма треньор, който да не желае да има по-голяма широчина в състава си. Ще е много добре, ако успеем да увеличим опциите, както в средата на терена, така и в атака, защото това ще улесни постигането на целите ни", заяви Томаш и допълни:

"Селекцията е много труден процес, като в нея се влагат огромни усилия и тук е мястото да спомена ролята на хората, с които работя - Христо Колев-Бащата, Косьо Мирчев, Тодор Кючуков и анализатора Николай Русинов. В последните месеци изгледахме стотици видеа. Обсъдихме стотици имена. Разглеждахме ги от всяка една гледна точка. Нашата цел е да сведем грешките до минимум и съм доволен, че на този етап привлечените играчи до голяма степен оправдават гласуваното им доверие".

*Локомотив е на 4-о място в Първа лига и има 22 точки след 10 изиграни мача. В идния понеделник, 3 октомври, "черно-белите" са домакини на ЦСКА 1948 в двубой от 12-ия кръг на Първа лига.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Цял куп футболисти се завръщат към тренировъчния процес на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички