Премии в Локо Пд, ако влезе в топ 3


Премии в Локо Пд, ако влезе в топ 3

662 0

Босът на Локомотив Пд Христо Крушарски за пореден път може да прояви голяма щедрост към отбора си. Собственикът на "черно-белите" върна премиите след успеха в дербито на Пловдив над Ботев, а може да даде бонус и за успеха на Герена преди няколко дни.

До края на годината обаче Крушарски най-вероятно ще се бръкне дълбоко, при положение че отборът му влезе в тройката.

Именно такава уговорка има между бизнесмена и футболистите още от лятото, научи "7 дни спорт". Мартин Камбуров и компания са се договорили с Крушарски за сериозна премия, която ще се дели между всички играчи. В момента Локомотив е само на точка зад Черно море, който заема третата позиция.

Вчера на Лаута дойде и добра новина, след като има вероятност ветеранът Ванчо Траянов най-вероятно да се завърне в състава за петъчното домакинство на Черно море. Македонецът отпадна от състава за двубоя с Монтана, спечелен с 2:0. Причината да не е сред 18-те за двубоя с монтанци бе напрежението, което ветеранът чувства в мускулите.

Иначе до края на годината Локомотив може да изравни едно от най-добрите постижения в историята си. Пловдивчани, които в момента са в серия от 3 поредни успеха, могат да ги направят 6, ако бият в домакинствата на Черно море и Славия, както и при гостуването на Лудогорец. В последните 15 години Локо само на два пъти има 6 поредни победи. Първият е в шампионския сезон 2003/04, когато тимът тръгна с 6 поредни успеха, и тази пролет под ръководството на Илиан Илиев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички