Топузаков: Сами сме си виновни за загубата


Топузаков: Сами сме си виновни за загубата
Снимка: BGNES

4069 0

Наставникът на Левски Елин Топузаков беше много разочарован след днешното домакинско поражение с 1:2 от Локомотив Пловдив,  Загубата беше и първа за „сините” от началото на сезона.

„Съжалявам за това, че днес на трибуните имаше доста хора, които обаче си тръгнаха разочаровани, защото все пак загубихме.

Според мен това е стилът на Левски да е играе по-атакуващо, да създава положения и може би това, че пропускаме не се отразява по един или друг начин. Ние сме отбор, който от едно или две положения винаги допускаме гол.

Само ние сме си виновни, че загубихме днешната среща. Още първото можехме да водим 2:0 и мачът да се развие по съвсем различен сценарий. Поздравявам Локомотив Пловдив за победата.

Понякога във футбола е така – когато имаш ден и повече късмет печелиш, дори и да не си по-добрият отбор”, каза още Топузаков.

На въпрос дали днешното поражение ще се отрази негативно на футболистите преди важното гостуване на Лудогорец в сряда, наставникът на „сините” заяви:

„Със сигурност ще повлияе, особено когато сме загубили като домакини. С моя щаб ще направим всичко възможно най-вече от гледна точка да подкрепим футболистите, защото те се нуждаят от това. Въпреки днешния мач те продължават да носят цветовете и фланелката на Левски”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички