Преди 1/4-финала: Александър Тунчев назова двамата лидери в състава на ЦСКА


Преди 1/4-финала: Александър Тунчев назова двамата лидери в състава на ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1105 0

Бившият футболист на ЦСКА и настоящ треньор на Локомотив Пловдив - Александър Тунчев, говори пред "Мач Телеграф" преди утрешния (1 март, 17:30 ч.) мач срещу "червените" от 1/4-финалите за Купата на България.

Той назова кои са двамата лидери на Стойчо Младенов и призова играчите си да бъдат много внимателни с тях при статичните положения:

"Факт е, че Кох и Матей са лидери в настоящия отбор на ЦСКА. Вкараха голове срещу Славия и Ботев Враца и трябва да сме много внимателни за тях при статичните положения. Сравненията с времената, в които играхме заедно с Вальо Илиев и Котев, може би са удачни, но мисля, че тогава бях част от като цяло по-силен отбор на ЦСКА", каза бившият бранител на "армейците" и уточни:

"В момента обаче съм треньор на Локо Пловдив и трябва да се съобразявам с качествата и на своя състав и на настоящия "червен" отбор, за да постигна успеха, към който всички се стремим".

"Ние сме наясно, че ще ни бъде трудно и на фона на представянето ни в последния ни мач срещу Царско село ще трябва да покажем коренно различно ниво. Работим за това и мотивацията в нашия състав наистина ще е на високо ниво. Ние оценяваме важността на мача и отговорността, която носим", добави още наставникът на "смърфовете".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Христо Крушарски: ЦСКА да се откаже да играе срещу нас за Купата, ще ги бием отново!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички