Христо Крушарски: ЦСКА да се откаже да играе срещу нас за Купата, ще ги бием отново


Христо Крушарски: ЦСКА да се откаже да играе срещу нас за Купата, ще ги бием отново
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2978 0

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се закани на ЦСКА преди двубоя от 1/4-финалите на Купата на България между двата отбора. Той даде интервю за "Новспорт", в което заяви, че "смърфовете" ще спечелят.

"Няма какво друго да очакват от ЦСКА, освен сериозен мач, след като ги бихме във финала за Купата, а и не само тогава. ЦСКА да се откажат да играят, защото ще ги бием отново.

Ние си имаме цели, които си гоним последните няколко години. Искаме отново да играем в Европа и съм оптимист, че ще се случи. Локомотив е фактор в българския футбол през последните 4-5 години. В България вече всеки се съобразява с Локомотив и така трябва да бъде", коментира той.

 "За президент на БФС ще е избран този, който е с по-добра програма за успешно развитие на футбола у нас. С дрънкане на празни чинии не става. В екипа на Бербатов има лоши съветници. С мениджъри като Градев и Жейнов няма как да станат нещата. Организацията ще е страшна от хора, които не са дали и един лев за развитието на футбола. Те искат да захапят кокала, но са като куче без зъби – хем не може да яде кокала, хем не го дава на друг. Ще дам подкрепата си за Борислав Михайлов. Преди години имахме лоби в олимпийския комитет, имахме успехи в спорта като цяло. Сега нямаме нищо. Борислав Михайлов има позиции във футбола. Той може да разчита на подкрепа от УЕФА и ФИФА", смята Крушарски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички