Много борба и ритане, но Локо Пловдив взе успеха срещу Царско село


Много борба и ритане, но Локо Пловдив взе успеха срещу Царско село
Снимка: Lap.bg

1139 0

Локомотив Пловдив записа минимален успех с 1:0 при домакинството си на Царско село в първи мач от 21-ия рунд в родната Първа лига.

Капитанът Димитър Илиев донесе трите точки на „смърфовете“, след като се разписа от дузпа в 40-ата минута и спомогна на тима си да спечели трудното си домакинство.

То беше такова, тъй като и двата отбора изиграха много тежък мач, като в него преобладаваха изцяло нарушенията, а реферът Иво Андреев беше принуден да покаже цели 11 жълти картона на двата отбора в хода на минутите на „Локомотив“.

Локомотив Пловдив вече има 28 точки и е седми, колкото има и осмият Берое, ала старозагорци са с мач пасив. Царско село остава последен с 11 точки и с минимален изглед към това да запази елитния си статут в Първа лига и през 2022/2023.

В следващия кръг отборът, воден от Александър Тунчев, ще играе градско дерби с Ботев Пловдив, а Царско село ще приеме ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички