Гонзо запретна ръкави: БФС представи новия спонсор на турнира за Купата на България


Гонзо запретна ръкави: БФС представи новия спонсор на турнира за Купата на България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1146 0

Новозначеният технически директор на БФС Георги Иванов - Гонзо представи новия спонсор на турнира за Купата на България - компанията за онлайн залагания "Sesame".

Договорът между двете страни е за следващите пет години, а надпреварата вече ще носи името "Sesame Купа на България". 

"Идеята ни е да разгърнем потенциала на турнира и да създадем нещо ново. Планираме много инициативи. Срокът на договора е за пет години", каза в началото на съвместната пресконференция изпълнителният директор на компанията Деян Димитров и добави:

"Искам да благодаря на партньорите ни за изключително ползотворната ни работа през последните месеци, благодарение, на която успяхме да завършим тази инициатива и да я представим пред вас. Изключително сме радостни, щастливи и развълнувани да станем част от семейството на българския футбол. От днес Купата на България не само сменя своето име. "Sesame Купата на България" тръгва със заявката и желанието да разгърне потенциала на турнира и да създадем нещо ново".

"Планираме множество инициативи, което да донесе нещо повече на турнира и надпреварата. Нещо, което не е правено до този момент в България и да привлечем хора, които са с опит и поглед към футбола. Те ще станат лицето на тази надпревара. Ще разгърнем нещо ново. Това ще помогне за развитието на турнира. Включваме се по средата на този сезон и само ще загатнем за част от тези неща. Ще разгърнем пълния си потенциал в началото на следващия сезон".

"Смятам, че Купата е била винаги интересна с непредсказуемостта си. Смятам, че партньорството между БФС и Sesame, ще бъде добро. Ще видим в бъдеще резултатите от това. Пожелавам успех на отборите в надпреварата и съм сигурен, че мачовете ще бъдат интересни", заяви на свой ред Георги Иванов - Гонзо, който вчера, 27 февруари, обясни защо националният отбор на България ще гостува в Разград и защо конгресът в БФС през март не го интересува (прочетете думите му в линка).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички