Павел Колев с ключово признание за съдбата на звезда в Локомотив Пловдив


Павел Колев с ключово признание за съдбата на звезда в Локомотив Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1347 0

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив - Павел Колев, направи големи разкрития за ситуацията в клуба след тежкото поражение при визитата на Левски от 19-ия кръг от Първа лига. 

Освен, че финансовото състояние на "Лаута" не е цветущо, сега клубът се очертава да изпусне и една от големите си звезди без пари. Ръководителят вярва, че Джовани няма да преподпише, след като вижда какво е състоянието на клуба. 

Легионерът има контракт със "смърфовете" до края на сезона, но се очертава да напусне още през зимата срещу скромна трансферна сума. 

Признанието на Колев

"Стигнахме дотам, че клуб като Локомотив Пловдивн се хвали, че е изплатил заплатите на футболистите. Това не е сериозно. Платени са заплатите за септември, което означава, че в момента са дължими тези за октомври, а скоро и за ноември. Това е само част от проблема.

Футболистите не са глупави, те виждат кога, за какво става дума. Много добре усещат кога в един клуб има перспектива за развитие и кога афишира амбициите си само на хартия. Затова разговорите вървят трудно.

С Джовани имахме уговорка за подновяване на договора, но това беше в края на тази победна серия, която отборът записа. След това нещата тръгнаха надолу не само спортно-технически, а и чисто организационно. Джовани се разколеба и лично според мен няма да преподпише", сподели директорът пред медиите. 

Вижте каква сума се очаква да вземе Локомотив Пловдив са правата на Джовани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички