Уелтън се надъха, голмайсторът на Първа лига му отговори с 1 дума (СНИМКА)


Уелтън се надъха, голмайсторът на Първа лига му отговори с 1 дума (СНИМКА)
Снимка: Levski.bg

4416 0

Левски записа важен успех с минималното 1:0 над последния в Първа лига Етър. В герой за отбора се превърна младият Асен Митков, който се разписа в заключителните минути от редовното време. Уелтън пък блесна с хубава асистенция.

Именно бразилецът се надъха ден след победата, като използва личния си профил в социалната мрежа Instagram. "Продължаваме напред. + 3. Само Левски" - написа красноречиво Уелтън и качи снимки от въпросния дуел.

"Играй здраво, братко" - написа в коментарите неговият съотборник Давад ел Джемили. Друг футболист от българската Първа лига също коментира. Става въпрос за голямата звезда на Локомотив Пловдив Джовани.

От старта на първенството той е с цели шест попадения и пет асистенции, като няма играч с по-добри индивидуални показатели. Атанас Илиев и Дюкенс Назон също са с по шест гола, но първият има две асистенции, а вторият - една.

Отговорът на Джовани към публикацията на Уелтън бе с една дума. "Craque" - написа Джовани. На португалски език думата се превежда като "човек със способности, надарен човек", с което явно играчът на "смърфовете" подкрепя своя сънародник и му отправя комплимент.

A защо всеки мач е труден за спечелване от Левски? 18-годишният герой на "сините" отговори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички