Локомотив Пловдив вдига двойно заплатите на двама основни футболисти


Локомотив Пловдив вдига двойно заплатите на двама основни футболисти
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1790 0

Управата на Локомотив Пловдив е дала началото на преговори за удължаване на контрактите на двама от водещите футболисти в състава на Александър Томаш, а именно – Динко Хоркаш и Джовани, твърди "Тема Спорт".

Разговорите се водят от новия изпълнителен директор Павел Колев, който се е заел със задачата да убеди играчите и техните представители да подпишат договори за още две години, като за целта "смърфовете: предлагат двойно завишаване на месечните им заплати.

Настоящите контракти на футболистите изтичат след края на сезона, а към двамата има сериозен интерес, както от водещите клубове у нас, така и от Европа. Както е известно те бяха сред основните трансферни цели на ЦСКА 1948, а стражът, който стигна до хърватския олимпийски национален отбор, е следен от Байер Леверкузен, италиански и скандинавски отбори.

Очакванията са, че Локомотив Пловдив ще включи откупващи клаузи в новите договори на своите футболисти. Интересното е, че Хоркаш може да бъде убеден по-лесно да преподпише, тъй като се разбира добре с треньора на вратарите Тодор Кючуков.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Етър вади "оръжие" срещу Локо Пловдив?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички