Павел Колев обеща за прозрачност и развитие на представянето си в Локомотив Пловдив


Павел Колев обеща за прозрачност и развитие на представянето си в Локомотив Пловдив
Снимка: БГНЕС

941 0

Павел Колев официално бе представен като новия изпълнителен директор на Локомотив Пловдив на пресконференция на "Лаута". Управникът на "смърфовете" обеща, че ще се бори да защитава интересите на клуба и ще търси прозрачност и развитие.

"Друго е когато влезеш в кухнята. Сигурен съм, че има неща, с които не съм наясно. Ще ми трябва малко време да се запозная със спецификата на Локомотив. Не бягам обаче от отговорност. Мога да поема ангажимент за абсолютна публичност - това, което знам аз, ще го знае и публиката на Локомотив. Ще се опитаме клубът да работи по-максимално прозрачен начин и да изпълни основните си цели", започна Колев.

Целите пред Колев

"Тук съм по покана на г-н Сотков и с одобрението на г-н Крушарски, ще се опитам да защитя максимално интересите на клуба, да развием това, което е постигнато - то не е малко. Видях отвън, че купи усилен труд, сърцето на футболната икономика се изгражда в момента. Завърши ли се, за Локомотив ще настъпят много по-добри времена".

"Лесно е да се променя, когато нямаш представа къде си. Не се прави така,според мен. Първо искам да се запозная с хората, след което трябва да чета доста, да се запозная в максимално кратък срок с документацията. Не съм запознал още с никого от персонала, не съм си стиснал ръката с никого. След като се запозная с всички и изкоментирам какви очаквания имам аз, ще видим дали имаме общо бъдеще. Ще имаме нови хора в екипа вероятно. Идеята е администрацията да работи бързо".

Новите цели на Локомотив Пловдив

"Трябва да се погрижим клубът да започне да генерира повече приходи. Трябва да отворим нови хоризонти за приходите. Трябва да се приключи с това схващане, че всеки собственик едва ли не трябва само да натиска бутона за изваждане на калкулатора. Локомотив има една от най-верните публики, ако не и най-вярната, която съм виждал. Трябва да изградим отлична комуникация с привържениците. Трябва да знае кои са и къде са феновете на отбора, защото съм убеден, че има и такива в чужбина. И трябва, разбира се, да монетизиране тази любов".

"Клубът да се развива, това е естествен процес. Ще трябва някакво време, но концепцията горе-долу е ясна. Видяхме се с Томаш, вчера имахме среща, основните точки са ясни - подготовка, някаква промяна в състава предстои, инициирана основно от него, разговаряме и чистим тези неща, нямаме много време, лагерът мисля, че започва на 25 юни. Томаш има договор за още една година, не съм коментирал с него желание да напусне, ако има желание, разбира се, би трябвал да ги заяви. Не го познавам, не знам как работи, не мисля, че с моето идване трябва да се сменя треньорът. Ролята на спортен директор също е много важна, категорично смятам, че това не е част от моите задължения, но ще се опитам да помогна, защото и времето е кратко", добави още Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички