Организация нулева: Хиляди в задръстване на магистралата преди финала за Купата


Организация нулева: Хиляди в задръстване на магистралата преди финала за Купата
Снимка: Actualno.com

3741 0

Доказаха се опасенията, че органите на реда и организаторите на финала за Купата на България не са готови да осигурят спокоен достъп на феновете на Ботев и Локомотив Пловдив до София и стадион "Васил Левски". По информация на SportLive.bg, хиляди фенове са по коли и автобуси по автомагистрала "Тракия", а задръстването е жестоко и привържениците няма да пристигнат в София в планирания час (16:00).

Феновете на Ботев трябваше да потеглят към 13:00 часа към София, но тяхното тръгване се е забавило, което е довело до забавяне и на тези на Локомотив, които са потеглили от втория по големина град в страната не в 14:00 часа, както беше уречено, а в 15:00.

По наша информация, фенове на Ботев са пуснали слух за катастрофа на магистралата, което е довело до забавянето на феновете на Локомотив. Заради забавянето се е получило тежко задръстване, като много от автобусите, които трябваше вече да пристигат в София, са все още около Пазарджик. Впоследствие стана ясно, че е действително по-късно е станала верижна катастрофа на "Тракия".

Скоростта на движение е минимална, а някои от пътуващите дори са спрели по бензиностанции с надеждата, че трафикът ще се "изчисти" в скоро време. 

По предварителен план, автобусите не е трябвало да спират, но движението, а и нуждите на феновете, са наложили спиране при Пазарджик. Засега не е ясно кога автобусите с фенове ще са в София, но предвид факта, че се очаква да влязат в града в "час пик", не е трудно да се предположи, че часът на пристигане ще е след 17:00 часа, а е възможно и още по-голямо забавяне.

Междувременно SportLive научи, че всички фенове на Ботев вече са в София!

Финалът е от 19:00 часа и може да следите НА ЖИВО Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички