Никола Марич: В София нашите фенове ще са по-малко, но са по-силни


Никола Марич: В София нашите фенове ще са по-малко, но са по-силни
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1788 0

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Никола Марич коментира очакванията си за финала на Купата на България, в който "смърфовете" срещат градския съперник Ботев. 21-годишният хърватин е в клуба от тази зима и разкри как се чувства на "Лаута".

"След класирането на финала атмосферата в клуба е страхотна, градът вече чувства лудост. Мога само да си представя какво ще бъде в София на стадиона, който събира 40 000 зрители. Нашите фенове може да са по-малко от тези на Ботев, но са толкова по-силни. Мисля, че те биха могли да бъдат около 15 000, колкото са били последният път, когато тимът е бил на финал за Купата", коментира Марич пред sportske.jutarnji.hr.

"Единствената ни купа е спечелена през 80-те години, а шампиони на България сме ставали през 2004 година. Съперничеството е голямо, а мотивацията е още по-голяма, защото играем на финала срещу градския съперник. Не е за подценяване, че сме на финал, това прави нас, хърватите, особено горди. Играем добре и се надяваме да се класираме за Европа", каза още нападателят. А какво каза за финала съотборникът му и сънародник Игор Банович вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички