Къде да гледаме финала за Купата между Ботев (Пд) и Локо (Пд)?


Къде да гледаме финала за Купата между Ботев (Пд) и Локо (Пд)?
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

7382 0

Днес в 19,00 часа Ботев (Пловдив) ще търси спечелването на четвърта Купа на България в историята си срещу Локомотив (Пд), който ще се бори за трети такъв трофей във витрината си. Мачът на стадион "Васил Левски" в София ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Треньорът на "жълто-черните" Николай Киров има колебание на кого да заложи като крайни бранители. Голяма е вероятността като титуляри да започнат бразилците Джонатан и Еберт Кардосо. Първият лекуваше травма и ако не е готов за 90 минути, то вместо него ще излезе Филипов.

На вратата ще е Кайзер, а в центъра на защитата ще си партнират Кристиан Димитров и Пиргов. Пред тях ще е Терзиев, а в полузащитата ще действат Балтанов, Неделев, Тонев и Васил Шопов. Нападението ще води Антонио Вутов, който пропусна предишните три мача заради наказание.

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович разполага с всичко най-добро. Той няма да изневери на стила си с по-изчаквателни действия и да разчита на контраатаки и статични положения. Но може и да смени използваното 3-5-2 с 4-2-3-1. В атака ще действат Аралица и Димитър Илиев.

Дилемата пред босненския наставник е на кого да заложи под рамката. В турнира с отлични изяви бе Илко Пиргов - той хвана три дузпи срещу Етър. С по-големи шансове обаче е Мартин Луков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички