Ръководството на Локо (Пд): Не сме против феновете, няма да толерираме подобни нападки!


Ръководството на Локо (Пд): Не сме против феновете, няма да толерираме подобни нападки!
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1649 0

Ръководството на Локомотив (Пловдив) отговори на декларацията, пусната от няколко фен фракции на клуба. В нея шефовете на "Лаута" бяха обвинени, че дискредитират на работните им места привърженици на тима и че не се канят да изразходят по най-добрия начин средствата за новия стадион.

Управата на "смърфовете" отрече да е срещу феновете и обяви, че няма да толерира подобни нападки. Те изразиха мнение, че има "доброжелател на клуба", който цели да всява раздори в "черно-бялата" общност. Ето какво написа ръководството на Локо (Пд), според сайта plovdiv24.bg:

"Ръководството не е срещу феновете!

Уважаеми привърженици,

Ръководството на Локомотив (Пловдив) се запозна с позицията на организираните фенове на клуба, която по-рано през деня беше публикувана в социалните мрежи.

Ние вярваме, че всеки има право на мнение и гледна точка. Желаем обаче да обявим, че никой от ръководството на клуба не е срещу феновете! И никога няма да бъде! Заявяваме също, че няма да толерираме такива нападки!

На мнение сме, че явно има определен „доброжелател“ на клуба, който цели да всява раздори и напрежение в „черно-бялата“ общност, за да извлече определени дивиденти от това."

А ето и декларацията на фенове на Локомотив (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички