Феновете на Ботев тръгват първи за София, тези на Локомотив - час по-късно


Феновете на Ботев тръгват първи за София, тези на Локомотив - час по-късно
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1615 0

В сряда (15 май) ще наблюдаваме исторически финал за Купата на България, след като пловдивските Ботев и Локомотив за първи път ще се изправят един срещу друг във финалния сблъсък. Срещата е на Националния стадион "Васил Левски" от 19 часа.

Сериозна работа около двубоя обаче ще има и полицията. На среща нея между нея и представители на феновете на двата тима се е стигнало до решение, че феновете на Ботев ще тръгнат в 13 часа от Коматево, като сборният пункт е на базата на отбора час по-рано. Привържениците на Локомотив ще тръгнат в 14 часа от "Лаута".

Много важно е да се знае, че никой няма да може да спира по магистрала "Тракия", като тя ще бъде блокирана изцяло от полиция и няма да се спира нито по отбивките, нито по бензиностанциите. Феновете на Ботев ще спрат зад сектор Б на булевард "Евлоги и Христо Георгиеви", а автобусите на Локомотив ще бъдат закарани на паркинга пред храм-паметник "Свети Александър Невски". Чака се решение на Столична община за това къде ще спрат автомобилите с привържениците на двата отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички