Игор Банович: В Локо се играе под натиск, исках ЦСКА на финала

Атакуващият халф на Локомотив (Пловдив) Игор Банович сподели пред медия в Хърватия очакванията си за финала за Купата на България. В този мач, който ще се състои на 15 май от 19,00 часа, "смърфовете" ще се изправят срещу градския съперник Ботев.От хърватската колония на "Лаута" Банович е от най-дълго време в клуба - година и половина.

"Класирането на финал за Купата на България е голям успех, той дойде като облекчение, защото тук е трудно да се играе под натиск. Клубът има много фенове, те искат резултати. Печелим четири или пет мача, след това губим един и веднага започват историите: "Това не е наред, онова не е наред". Радвам се всички нас, хърватите, че успяхме да стигнем до финала, но и заради треньорите Акрапович и Теркеш, които винаги са под лупа", сподели Банович пред sportske.jutarnji.hr.

Локо и Ботев подпалиха Пловдив с епични ВИДЕА за финала

Цял Пловдив е в трескаво очакване на финала за Купата на България, в който един срещу друг ще се изправят техните футболни грандове - Локомотив и...

"Трудно бе да стигнем до финала, защото преди полуфиналите, които се играха в 2 мача, все играехме като гости.На финала ще срещнем Ботев, който елиминира ЦСКА, с когото аз предпочитах да играем, защото те могат да ни подценят. Ще бъде градско дерби в София, ще има много фенове. В България говорят, че не знаят как да организират този мач. Феновете ни не се харесват, непрекъснато се бият", допълни хърватинът. Вижте кои фенове първи ще тръгнат от Пловдив за София утре в този материал.

Още по темата

Please select answer!