Игор Банович: В Локо се играе под натиск, исках ЦСКА на финала


Игор Банович: В Локо се играе под натиск, исках ЦСКА на финала
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1548 0

Атакуващият халф на Локомотив (Пловдив) Игор Банович сподели пред медия в Хърватия очакванията си за финала за Купата на България. В този мач, който ще се състои на 15 май от 19,00 часа, "смърфовете" ще се изправят срещу градския съперник Ботев.От хърватската колония на "Лаута" Банович е от най-дълго време в клуба - година и половина.

"Класирането на финал за Купата на България е голям успех, той дойде като облекчение, защото тук е трудно да се играе под натиск. Клубът има много фенове, те искат резултати. Печелим четири или пет мача, след това губим един и веднага започват историите: "Това не е наред, онова не е наред". Радвам се всички нас, хърватите, че успяхме да стигнем до финала, но и заради треньорите Акрапович и Теркеш, които винаги са под лупа", сподели Банович пред sportske.jutarnji.hr.

"Трудно бе да стигнем до финала, защото преди полуфиналите, които се играха в 2 мача, все играехме като гости.На финала ще срещнем Ботев, който елиминира ЦСКА, с когото аз предпочитах да играем, защото те могат да ни подценят. Ще бъде градско дерби в София, ще има много фенове. В България говорят, че не знаят как да организират този мач. Феновете ни не се харесват, непрекъснато се бият", допълни хърватинът. Вижте кои фенове първи ще тръгнат от Пловдив за София утре в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички