Киров преди финала за Купата: Шансовете преди срещата са напълно равни


Киров преди финала за Купата: Шансовете преди срещата са напълно равни
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

949 0

Треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров даде пресконференция преди финала за Купата на България в сряда. "Канарчетата" се изправят срещу градския си съперник Локомотив Пловдив на националния стадион "Васил Левски".

"Втори финал, но по-различен, защото противник ни е градският съперник Локомотив Пловдив. Като всеки финал шансовете са напълно равни. Срещата е непредсказуема. Самият преден финал го доказа. Тогава срещнахме един доста класен противник. Не можем да коментираме, че един от двата отбора има по-големи шансове. Направихме всичко възможно през тези дни да изгледаме възможно най-много срещи на отбора на Локомотив. За мен е по-важно как нашият отбор ще излезе в двубоя в сряда и как ние ще се представим.

Единствено Доре има грипно заболяване. Пропусна вчерашното занимание. Всички други са здрави. Всички отбори се познаваме доста добре, но винаги може да се очаква изненада. Отборът на Локомотив има както силни, така и слаби страни. За нас е важно да се възползваме от техните слаби страни. Все още имаме два дни, в които ще се готвим за този двубой. Ще наблегнем на тактическите занимания. Надяваме се, че ще бъдем подготвени. Няма как да кажа каква тактика ще предприемем. Имаме изграден стил от няколко години, на който рядко изневеряваме”, заяви Киров пред медиите.

АКРАПОВИЧ: ЛОКОМОТИВ СЪЩО ИМА КАЧЕСТВА, АКО НЕ И ПО-ГОЛЕМИ ОТ ТЕЗИ НА БОТЕВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички