"Мисли си, че е герой": Босът на Локомотив Пловдив скочи на Павел Колев и го разкритикува


"Мисли си, че е герой": Босът на Локомотив Пловдив скочи на Павел Колев и го разкритикува
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

4267 0

Акционерът в Локомотив Пловдив - Адам Сотков, заяви категорично, че очаква оставката на изпълнителния директор Павел Колев още в понеделник (4 декември), след като управникът разкритикува сериозно ръководството и направи скандални разкрития за клуба.

Сотков коментира ситуацията

Припомняме, че Павел Колев излезе пред медиите веднага след загубата с 0:3 от Левски и обвини собствениците на Локомотив, че "дърпат отбора назад", а това никак не се е харесало на Сотков.

"За пръв път виждам човек, който е назначен за директор, да се оплаква от хората, които му дават заплата да храни семейството си. Оплаква се, че тези хора са виновни, че той не може да си свърши работата, за която е нает и получава заплата. В една нормална държава човек на такъв пост щеше да го е срам от него, а тук си мисли, че е герой. Останах много озадачен. Вярвам все пак, че е човек, който не говори празни думи и очаквам молбата му за напускане в понеделник", споделя Сотков пред "Sportal.bg".

Това обаче далеч не е първият път, в който Колев се оплаква от ръководството. Той направи същото и през лятото, но тогава нямаше подобни последствия за него. Очаква се важна среща между Колев и Сотков в понеделник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички