Акрапович: Заразените с коронавирус в Локо (Пд) дадоха отрицателни тестове


Акрапович: Заразените с коронавирус в Локо (Пд) дадоха отрицателни тестове
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

938 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обяви, че заразените с коронавирус в тима са дали отрицателни тестове. Босненецът бе избран за Треньор на месец юни, а за Играч на месеца бе обявен вратарят на "смърфовете" Мартин Луков.

"Тези, които бяха под карантина, са окей. Програмата ни е трудна, ще имаме много мачове. Ще се опитаме да направим всичко възможно да се подготвим максимално добре за това кратко време, което имаме. Искаме да покажем характер. Трябва да искаме повече от това, което показваме на терена. Надявам се, че ще продължим да го правим. Трябва да спазваме дисциплина и да не се отпускаме. Вече всички ще гледат на нас по-друг начин. Лудогорец е много силен отбор. Ние обаче винаги играем добре срещу тях и се надявам да спечелим Суперкупата", коментира той.

Акрапович призна, че днес или утре очаква отговор от двама футболисти, които евентуално да се присъединят към отбора. Той допълни, че играчите му не трябва да се отпускат след спечелването на Купата на България за втори пореден път.

"Имаме отбор, който играе качествен футбол. Другите отбори обаче се подготвят здраво, за да играят срещу нас и да ни победят. Имаме малко време да се подготвим, дано го направим по най-добрия начин. Взехме Георги Минчев и се надявам да ни помогне. Искаме да вземем още футболисти. Чакаме отговор от още двама играчи - днес или утре. Има и още един футболист, с когото преговаряме. Отборът ни може да играе важна роля в новото първенство. Най-важното е да играем красив и качествен футбол. Надявам се всички да са здрави", каза още той. А какво разказа за периода на болестта си Бирсент Карагерен вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички