Магията на Първа лига: Желан от Франция вратар пробва да спира атака с гръб (ВИДЕО)


Магията на Първа лига: Желан от Франция вратар пробва да спира атака с гръб (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

1341 0

Валентин Йосков вкара почетното попадение за Септември при гостуването на Локомотив Пловдив в откриващия мач от 25-тия кръг на Първа лига. Столичани отстъпиха с 1:2, но българинът стана реализатор на поредното комично попадение по родните терени. 

24-годишният играч се възползва от груба грешка между отбраната и вратаря на "смърфовете" в 81-вата минута, след като подаване на Шейтанов от гостуващото наказателно поле преполови терена, а играч на домакините отклони топката с глава към собствената си врата.

Лошата вечер за Хоркаш

Последва ужасяващо неразбирателство между спрягания с трансфер във Франция Динко Хоркаш и младия, но перспективен юноша Тодор Павлов. Двамата видимо не се разбраха кой ще играе с топката и в последния момент стражът опита да избегне челен сблъсък и се завъртя.

Междувременно най-доволен остана Йосков, който мушна топката под подскочилия Хоркаш и я прати в опразнена врата за 1:2. До края на срещата хърватинът бе напът да допусне още една груба грешка, която можеше да коства успеха на съотборниците му, след като изтърва топката, но не се стигна до изравняване.

Следете всичко най-актуално от българския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички