Локомотив Пловдив потрепери, а Септември едва не стигна до точка след ВАР и страшни грешки (ВИДЕО)


Локомотив Пловдив потрепери, а Септември едва не стигна до точка след ВАР и страшни грешки (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

1753 0

Локомотив Пловдив стигна до ценни три точки на старта на 25-тия кръг в Първа лига, след като се наложи с 2:1 при домакинството си на Септември. 

В герои за победителите се превърнаха Силва и най-вече Джовани, след като асистира за попадението в 42-рата минута, а в 58-мата удвои преднината на "смърфовете".

По този начин пловдивският колос натрупа 43 точки за четвъртата позиция, докато столичани остават 12-ти със 22 пункта и изглежда, че ще се борят за спасяването си след изиграването на редовния сезон.

Трябва да се отбележи, че в заключителните 15-минути на срещата се стигна до куп грешки в играта на домакините цялостно в отбрана, но отигравания на Хоркаш и младия Павлов можеха и бяха наказани в 81-вата минута от Йосков. 

Преди това в 75-тата минута ВАР отмени попадение на столичани поради засада, което тотално можеше да усложни срещата за "смърфовете". Асистент съдиите се намесиха и при 2:1, когато Септември имаха претенции за дузпа, но те не бяха уважени и дори не се стигна до преглед на ситуацията от Гинчев.

Следете всичко най-интересно от българския футбол със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички