Локомотив Пловдив си връща Бирсент Карагерен за сметка на двама играчи, куп имена попадат в сделката


Локомотив Пловдив си връща Бирсент Карагерен за сметка на двама играчи, куп имена попадат в сделката
Снимка: Lokomotivpd.com

3739 0

Бирсент Карагерен спокойно може да бъде с поставен статут на легенда на Локомотив Пловдив. По всичко личи той скоро ще има възможност да продължи знаменитата си кариера с "черно-бялата" фланелка.

Преговорите

За това информира "Марица". От споделеното става ясно, че бившият полузащитник на "смърфовете" е близо до завръщане на "Лаута" след едва половин-годишно отсъствие.

Изданието твърди, че националът е напът отново да облече екипа на пловдивчани, след като премина в ЦСКА 1948 през зимата. Той обаче така и не съумя да се наложи в тима, записвайки 13 мача и 2 гола във всички турнири.

Големи рокади

Очаква се в сделката да бъдат включени и двама от настоящите футболисти на "смърфовете" в лицата на Джовани и Матеус Силва, които да поемат към Бистрица.

Не е изключено от "Лаута" пък да си изберат поне още един от играчите на ЦСКА 1948. Сред потенциалните такива се нареждат имената на Карлос Охене, Ангел Бастунов, Марио Топузов, Стив Фуртадо и Ангел Лясков. Решение за това ще вземе наставникът на "черно-белите" Александър Томаш.

Карагерен за пловдивчани

С екипа на Локомотив Пловдив Бирсент Карагерен изиграва цели 236 мача във всички турнири, поставяйки рекорд по участия на чуждестранен играч с фланелката на гранда. В тях той записва 38 гола и 34 асистенции, печелейки на два пъти Купата на България.

Междувременно "смърфовете" обявиха официално и новия си изпълнителен директор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички