Томаш пак заговори за вина, нахока младите и посочи правилния път на Локомотив Пловдив


Томаш пак заговори за вина, нахока младите и посочи правилния път на Локомотив Пловдив
Снимка: Lokomotivpd.com

1237 0

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, говори след дългоочаквания първи успех по време на плейофите през настоящата кампания в Първа лига с 2:1 над Черно море. 

Той обаче и нахока младите, откъм тяхното раздаване на терена, но се радва, че възпитаниците му се приближават по време на двубоите до това, което тренират. 

Специалистът сподели също, че не иска да коментира темата с Петър Витанов, за когото стана ясно, че напуска "смърфовете".

 

Мнението на Томаш

"Благодарение на футболистите спечелихме. Доближаваме се до това, което тренираме. Не успяваме да реализираме това, което искаме. Виновникът съм аз за това. Влязохме трудно в мача, променихме в началото начина, по който искахме да играем. Играхме срещу добър отбор с добър треньор. Не знам откога са заедно. Зарадвахме привържениците – те го заслужават.

 Аз съм голям привърженик на младите футболисти. Но те трябва да си заслужат шанса сами. Когато дадеш нещо даром, играчите отиват другаде. България винаги е имала добри футболисти, но трябва да ги третираме добре, за да станат звезди, а не да гледат Инстаграм. Във всеки отбор има качествени футболисти.

"Последен мач навън... (гостуване на ЦСКА 1948) Може би ще дадем повече игрово време на млади момчета. Независимо кой излезе на терена, е важно да играе за емблемата и феновете". 

Случилото се с Витанов

"Аз съм си казал мнението, получават се такива неща в живота. Пепи е дал много на Локомотив, има нужните качества и потенциал. Не ми е работа да коментирам, питайте ръководството", категоричен бе специалистът.

Ето какво сподели и Илиан Илиев, след като Черно море не успя да си гарантира 5-тото място!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички