Локомотив Пловдив избира от две добре познати имена за заместник на Александър Тунчев


Локомотив Пловдив избира от две добре познати имена за заместник на Александър Тунчев
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3943 0

Два са вариантите за нов старши треньор на Локомотив Пловдив, след като Александър Тунчев хвърли оставка след тежкото поражение на "смърфовете" от ЦСКА 1948 през изминалия уикенд, пише "Тема Спорт".

Макар че, според изданието, окончателното решение на "Лаута" все още не е взето, и двете имена са добре познати на футболните фенове в България...

Става въпрос за Бруно Акрапович и Александър Томаш!

С Акрапович Локомотив изживя много радостни моменти, макар в крайна сметка наставникът да си тръгна със скандал от Пловдив, заставайки начело на столичния гранд ЦСКА. С него "смърфовете" спечелиха Купата на България през сезон 2018/19, а през следващата кампания трофеят бе защитен. "Черно-белите" успяха да триумфират и със Суперкупата на България! За последно босненецът бе начело на Шкендия, но наскоро реши да прекрати контракта си със северномакедонския клуб.

Що се касае до бившия треньор на Етър - Александър Томаш, той е без работа от лятото на 2021 година, а освен във Велико Търново, остави добри впечатления и с изявите си във Верея и Берое Стара Загора. Бившият бранител на ЦСКА се смята за един от най-обещаващите родни мениджъри!

Твърди се, че Локомотив Пловдив ще има нов старши треньор до края на настоящата седмица!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички