ЦСКА 1948 опустоши Локо (Пд) след ранен червен картон


ЦСКА 1948 опустоши Локо (Пд) след ранен червен картон
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1309 0

Много тежка загуба инкасира Локомотив (Пловдив) в гостуването на ЦСКА 1948 в 25-ия кръг на българското първенство. "Смърфовете" загубиха с 0:4, след като останаха с човек по-малко още в 8-ата минута. Директен червен картон рано-рано в мача си изкара Преслав Боруков.

Гостите от Пловдив играха стабилно в защита до почивката, въпреки численото преимущество на противника, но в началото на втората част се пропукаха и инкасираха 4 попадения в рамките на 23 минути. В класирането те заемат осмото място, докато днешният им съперник е девети.

Боруков беше изгонен след консултация на рефера Ивелин Занев с ВАР. В 4-ата минута той стъпи на глезена на Лазар Марин и остави отбора си с човек по-малко в самото начало на двубоя. Локомотив се стегна в отбрана и удържа мрежата си суха до почивката, въпреки по-активната игра на домакините. През първата част дори "черно-белите" имаха 2 точни удара, а противникът им - нито един.

След почивката обаче Локомотив не беше така стабилен отзад и допусна гол още в 47'. Тогава топката достигна до Марин след намеса на Пиргов и той подаде към Алекс Колев, който стреля точно и откри резултата. Десет минути по-късно Чочев изведе Мартин Тошев с изящно подаване, той отскочи и с глава прати топката в мрежата на Локомотив за 2:0.

Не минаха и пет минути след това, и ЦСКА 1948 направи преднината си класическа, след като Галин Иванов отправи хубав удар от дъгата пред наказателното поле, който спря в мрежата на Пиргов. В 70' крилото на домакините вкара втория си гол в мача и оформи крайното 4:0. Той овладя и стреля прецизно с левия крак също от дъгата, а Пиргов не намери отговор на действията му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички