Георги Дерменджиев: Локомотив (Пловдив) взе Купата на България заслужено


Георги Дерменджиев: Локомотив (Пловдив) взе Купата на България заслужено
Снимка: Getty Images/Guliver

1270 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Георги Дерменджиев коментира ситуация с коронавируса и влиянието му върху футбола. Той признава, че футболистите са се старали, но въпреки това си е проличало, че прекъсването е оказало ефект върху тях. Освен това, Дерменджиев сподели, че Локомотив (Пловдив) е взел Купата на България заслужено.

"Футболистите много се стараха, но ясно пролича, че изолацията заради коронавируса им е повлияла. Този шампионат беше доста специфичен. Все пак паузата не бе никак кратка. Надявам се колкото се може по-бързо да влязат в оптимална форма. Знаете, че има промяна във формата в Европа. В началото ще се играе по един мач.

Лудогорец ще участва в Шампионската лига, а ЦСКА, Славия и Локомотив Пловдив в Лига Европа. Отборът на Славия става все по-симпатичен с играта си, а Локомотив напълно заслужено взе Купата на България" - заяви той пред "Гонг".

Междувременно, стана ясно, че Локомотив (Пловдив) подписва с капитана на Царско село.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички