Легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев отсече: Имам много неща да казвам, но...


Легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев отсече: Имам много неща да казвам, но...

3229 0

Легендарният футболист на Локомотив Пловдив и почетен президент на клуба - Христо Бонев, призна пред "Тема Спорт", че му е болно за актуалната ситуация на "Лаута", след като тимът загуби шансове да се класира в първата шестица на Първа лига през сезон 2021/22, а Александър Тунчев хвърли оставка след загубата от ЦСКА 1948 през уикенда:

Легендата на Локомотив (Пловдив) и почетен президент Христо Бонев заяви пред "Тема Спорт", че ще се срещне с Христо Крушракси след прибирането му от Бразилия, за да обсъдят форсмажорните обстоятелства в клуба - треньорската оставка на Александър Тунчев и слабото представяне на отбора през пролетта.

"Много ми е неприятно и болно за състоянието на Локомотив Пловдив, тъй като аз всекидневно живея с отбора и всичко, което става около него. Имам много неща да казвам, но понеже уважавам йерархията, ще изчакам господин Крушарски да се върне от Бразилия, за да говоря първо с него".

Вижте още: Христо Крушарски проговори и "хвърли ръкавицата" към играчите на Локомотив Пловдив

"Трябва да обясним на феновете на Локомотив, които въпреки всичко още поддържат отбора, за да са наясно защо се стигна до това състояние на отбора. Все пак господин Крушарски осем години издържа отбора въпреки трудностите, които има. И аз ще го уважавам до последния си дъх", отсече Зума.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички