Култов Христо Крушарски: Няма как да надскачаме Стефка Костадинова


Култов Христо Крушарски: Няма как да надскачаме Стефка Костадинова
Снимка: LAP.BG

1754 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не изневери на стила си и направи ново култово изказвание. След победата над ЦСКА с 2:0 босът бе много доволен, но отсече: "Не можем да надскачаме Стефка Костадинова".

"Мога да поздравя момчета за геройския мач. За това, което направиха, това, което правят и ще продължат да правят. Локомотив е набрал скорост, а спирачките са износени. Това, което се опитаха да ни направят, да са живи и здрави. Ние никога няма да се предадем. Няма как да надскачаме Стефка Костадинова. Вървим стъпало по стъпало. Да понатрупаме малко опит, да вземе още някоя победа. Да вземем още някой лев от евротурнирите. И със строителстовото ще напреднем. Има тука кметове, хора, дето щели да влизат в затвора, ако съм строял аз. Един лев не съм взел. Мен никой не ме пита как се боря като прасе с тиква.

В България такъв друг отбор няма. Петима национали сме дали. Можете ли да кажете, че не са добри. По-добри от нас има ли?! Няма. Съдиите първо да се научат да свирят на гайда, след това да изнесат няколко концерта и след това да излязат да свирят на стадиона. Нашите фенове са номер 1. Ние сме дисциплинирана рота, която има пълководец и всеки си знае мястото. Такива фенове няма никъде. Ние сме номер 1 и на терена, и на трибуните", добави още босът на "смърфовете" - сподели Крушарски. 

А каква "рецепта" за подобряване на футбола ни даде Александър Тунчев след победата над ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички