Александър Тунчев с рецепта как да се подобри качеството на игра у нас след успеха над ЦСКА


Александър Тунчев с рецепта как да се подобри качеството на игра у нас след успеха над ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3364 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев остана много доволен след успеха за неговия тим с 2:0 над ЦСКА. Чрез него "смърфовете" почти със сигурност си гарантираха второто място в крайното класиране. Тунчев не пропусна да подчертае ролята на феновете и вярва, че те подобряват качеството на играта за всички отбори.

"Казахме си, че трябва да се успокоим. През първата част бяхме доста нервни. Казахме си, че няма от какво да се притесняваме. Показали сме, че играем добре срещу силните отбори вкъщи. Не беше никак лесно. Първото полувреме имахме доста проблеми, закъснявахме доста в единоборствата. Наистина беше доста трудно. Отдалеч не мога да коментирам дали имаше дузпа. Разбира се, когато ВАР е в помощ и не допуска грешки, е добре. Хубаво е да не се накъсва много играта. Много важен е успехът, той е над пряк конкурент, дава ни самочувствие. Доста сгъстена програма имаме, има още важни мачове.

Невероятни фенове държаха отбора. Невероятно е усещането с тях, чувате атмосферата. Това важи не само за нашия отбор, а за всички. Така ще се подобрява и качеството на игра у нас. Това е най-ценната победа в плейофите" - сподели Тунчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички