Томаш потрети "Поставени сме в кофти ситуация" след загубата от Лудогорец


Томаш потрети "Поставени сме в кофти ситуация" след загубата от Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3629 0

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш направи мистериозно изказване след загубата от Лудогорец в плейофите на Първа лига. Той 3 пъти повтори, че воденият от него тим е "поставен в кофти ситуация", но не пожела да разясни, за да не кажел нещо, за което ще съжалява.

"Явно сме отбор, който без 4-5 играча не може да поддържа това ниво от последния мач. Затова съм разочарован. Бяхме поставени в кофти ситуация и съм афектиран, няма да коментирам, защото може да кажа нещо, което не трябва", започна той пред "Диема спорт" след поражението.

Запитан за това, че "смърфовете" са заложили на своя стил и срещу шампионите, Томаш заяви: "Аз искам да се играе по този начин. Така играхме с Левски, така и с Лудогорец предния път, успявахме да излизаме от пресата им, но после не успяхме да реализираме, нямахме удар към вратата и затова съм разочарован. Локомотив беше поставен в кофти ситуация", продължи треньорът.

При коментара, че Локомотив е стрелял към вратата на разградчани за първи път в 87-ата минута, Томаш заяви: "Бяхме поставени в кофти ситуация, мога да кажа, че се отървахме днес. Разочарован съм, не искам да кажа повече, трябва да преспя".

"Едно от условията на собствениците към мен е да налагам млади момчета. Те излизат необременени, затова ги пуснах, да усетят атмосферата, това е бъдещето", допълни той и продължи: "Надявам се срещу Левски да разчитам на всички играчи, докторът трябва да ми каже каква е ситуацията, но виждате, че отпред сме беззъби".

"Да, битката ще бъде за четвъртото място, но трябва първо да изчистим някои неща в играта от последния мач. Ще се борим до последно", завърши треньорът на "черно-белите". А ето кои двама играчи на Локо (Пд) е набелязал Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички