"Слухове от хора, които работят срещу нас": Локо Пд разсея "инсинуациите" за мача с Левски


"Слухове от хора, които работят срещу нас": Локо Пд разсея "инсинуациите" за мача с Левски
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

3510 0

От Локомотив Пловдив излязоха със специално съобщение на официалната страница на клуба в социалната мрежа Facebook. "Смърфовете" дадоха ясно да се разбере, че сблъсъкът с Левски ще се състои на стадион "Локомотив", а не на друго място.

От Локо Пловдив поясниха, че всички други информации са "инсинуации" и че са "слухове от хора, които работят само и единствено срещу клуба". Публикуваме и цялото обръщение без редакторска намеса:

"Уважаеми привърженици,

Тази неделя предстои втората среща от плейофите в първата шестицa. Съперник на Локомотив (Пловдив) ще бъде Левски (София). Двубоят е насрочен за 21 май от 20:00ч.

Желаем да заявим, че никога не е стояло на дневен ред срещата в неделя да се проведе на друго място, различно от нашия дом - стадион "Локомотив". Всички инсинуации, породени от това, че са били дадени повече билети в предишния мач за феновете на Левски и поради това двубоя няма да е на "Лаута", са слухове от хора, които работят само и единствено срещу нашия клуб.

Очакваме ви в неделя от 20:00ч. на стадион "Локомотив", за да подкрепим "черно-белите" в битката за евротурните! Само Локо!

Допълнителна информация за билетите за срещата ще има съвсем скоро" - написаха "смърфовете".

Напомняме, че две звезди на Левски са наказани за мача с Локомотив Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички