Къде да гледаме полуфинала за Купата Ботев (Пд) - ЦСКА?


Къде да гледаме полуфинала за Купата Ботев (Пд) - ЦСКА?
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1486 0

Днес ще се изиграе и вторият полуфинал за Купата на България - между Ботев (Пловдив) и ЦСКА. Мачът започва в 21,00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg. Това е първият от двата полуфинала между тези тимове и ще се изиграе в Пловдив.

Интересното е, че в същия турнир ЦСКА и Ботев играха един срещу друг и миналата година, когато "канарчетата" надделяха след драма в реванша. Те обаче отстъпиха на финала срещу градския си опонент Локомотив. "Смърфовете" снощи победиха Левски с 2:0 в първия полуфинален мач в тяхната двойка.

При Ботев (Пд) няма сериозни кадрови проблеми. Очаква се треньорът Ферарио Спасов да заложи на стартов състав с 10 българи. Единственият чужденец в схемата му може да е десният бек Джонатан. Треньорът на "червените" Милош Крушчич няма да може да разчита на наказания Рубен Пинто, когото в средата на терена може да замени Валентин Антов.

На днешния мач ще присъстват 1105 зрители. Рефер на мача ще е Николай Йорданов, който и предната година свири първия полуфинал. Тогава, отново у дома, Ботев спечели с 3:2. А от какво изрази недоволство Крушчич преди двубоя вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички