Крушарски: Сираков не ми повярва какви заплати плащам на Локомотив


Крушарски: Сираков не ми повярва какви заплати плащам на Локомотив
Снимка: Оф. сайт на Левски

1544 0

Мажоритарният акционер в Левски Наско Сираков е имал любопитен разговор със собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. "Синята" легенда е искал да разбере от колегата си какви заплати плаща на футболистите си, които тази година спечелиха втора поредна Купа на България, а след това взеха и Суперкупата след триумф над Лудогорец.

"Не ми повярва като му казах какви заплати плащам на футболистите. Мислеше, че го будалкам", издаде Крушарски пред "Меридиан мач". Той е отказал да разкрива повече подробности от разговорите си с ръководството на Левски, с което не крие, че поддържа добри отношения.

Без да е официално потвърдено, се знае, че най-високата заплата в състава на "смърфовете" е 10 000 лева. Толкова се твърди, че е новият таван на заплатите и в Левски при Сираков. Не е ясно обаче дали настоящият собственик на "сините" се е повлиял от политиката на Крушарски. А кой футболист от Втора лига са набелязали от Левски вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички