Феновете на ЦСКА тръгнаха по два пътя за Норвегия, "Animals" отидоха и до Англия


Феновете на ЦСКА тръгнаха по два пътя за Норвегия, "Animals" отидоха и до Англия
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2338 0

ЦСКА изгуби шансове да се класира за пролетната фаза на турнира Лига на конференциите и днес ще играе най-вече за честта си при гостуването на норвежкия Бодьо/Глимт!

Липсата на интрига обаче не е оказала негативно влияние на феновете и "армейците" ще бъдат подкрепяни от десетки свои привърженици, въпреки студеното време в Норвегия, пише "Мач Телеграф".

Между 50 и 100 ще бъдат ултрасите на ЦСКА, които ще викат за играчите на Стойчо Младенов, като е интересно да се отбележи, че те са поели на север по два отделни маршрута:

В първата група са феновете от фракцията "Animals", които първо отидоха до Острова и късно снощи гледаха на живо мача от Чемпиъншип между Милуол и Борнемут (1:1). Втората група от запалянковци на "червените" пък се е насочила директно към Норвегия и ще носи специално изработено знаме с текст "Даже и накрай света"!

*Двубоят започва в 22:00 ч. наше време, а първата среща в София завърши 0:0. За ЦСКА този своеобразен реванш няма голямо значение, но домакините се нуждаят от трите точки и се очаква стадионът да е пълен!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички