Христо Крушарски нападна индиректно Димитър Бербатов: Къде се скриха кандидатите?


Христо Крушарски нападна индиректно Димитър Бербатов: Къде се скриха кандидатите?
Снимка: Lap.bg/ колаж: SportLive

3011 0

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски индиректно нападна Димитър Бербатов, който от известно време обикаля страната и разговаря с представители на клубовете, преди Конгреса на БФС, на който трябва да бъде избран нов президент.

Босът на "смърфовете" заяви, че до този момент не е видял ясна програма и попита къде са се скрили кандидатите, очевидно визирайки бившия футболист на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед:

"Още не съм видял ясна програма за управление на футбола ни и от новите кандидати. Къде се скриха кандидатите? Леят се някакви общи приказки и нищо по същество. Май обиколката на България, която някои правеха им показа, че са далеч от истината", коментира той пред "Мач Телеграф".

Все по-често напоследък се твърди, че Христо Крушарски обмисля или сам да влезе в битката за нов президент на БФС, или да посочи друго известно име, което да събере повече гласове.

Междувременно в Локомотив Пловдив се готвят промени по "високите етажи", които трябва да бъдат факт съвсем скоро - ето повече информация по тази тема!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички