Борислав Михайлов отново не може да се регистрира като президент на БФС!


Борислав Михайлов отново не може да се регистрира като президент на БФС!
Снимка: LAP.BG

2150 0

Борислав Михайлов изпитва сериозни проблеми да се регистрира като президент на Българския футболен съюз! По информация на "24 часа" Агенцията по вписванията ще обжалва в Апелативен съд решението на Софийски градски съд за отмяна на отказа бившият вратар да бъде записан като шеф на БФС.

Както знаем, преди година и половина Михайлов хвърли оставка под натиск, но наскоро изненадващо обяви, че се завръща в родната Централа, а това се случи само ден след като Димитър Бербатов обяви своята кандидатура.

Впоследствие Агенцията по вписванията отказа да впише Михайлов в Търговския регистър като действащ президент. Последва обжалване от страна на СГС и отказът бе отменен. Сега Агенцията по вписванията на свой ред ще използва правото си да обжалва решението пред по-висша инстанция - Апелативния съд.

Процедурата е приключила в законоустановения срок и сега се очаква да бъде насрочена дата, на която Апелативният съд ще разгледа жалбата на Агенцията по вписванията!

Какво означава всичко това?

До окончателното произнасяне на съда, Михаил Касабов продължава да се води официално президент на Българския футболен съюз. Борислав Михайлов ще трябва да почака още, преди официално да бъде признат за шеф на БФС, ако това изобщо се случи. През 2022 година пък трябва да има редовен Конгрес в Централата, на който да бъде избран новият шеф на българския футбол!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички