Христо Крушарски: Скоро ще има човек, който ще ми помага с пари в Локомотив Пд


Христо Крушарски: Скоро ще има човек, който ще ми помага с пари в Локомотив Пд
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

914 0

Големият човек в Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, направи доста интересни разкрития за бъдещето на клуба. Бизнесменът заяви, че съвсем скоро ще има сериозен човек, който ще му помага с издръжката. Той обяви, че целта пред Локо Пд е да има два свои отбора във Втора лига - Локомотив Пловдив 2 и Рилски спортист, като идеята е тези два клуба да захранват представителния тим на "смърфовете" с качествени кадри.

"Скоро в Локомотив Пловдив ще има човек, който да ми помага с издръжката на клуба. Взаимно ще си помагаме. Аз оставам собственик. Сега не е моментът да разкривам дали ще вземе акции или ще помага като спонсор. Скоро ще разберете, имайте малко търпение.

Целта пред нашия клуб е много ясна - да изградим печеливш продукт. Искаме да имаме два наши отбора, които да участват във Втора лига - Рилски спортист и Локомотив Пловдив 2. Идеята е тази два клуба да захранват представителния отбор на Локомотив с качествени кадри. Футболистите трябва да разберат, че като вземат трябва да върнат. Това става със силни мачове и развитие. Не бива да бъдат само консуматори", каза пред Гонг.

Напоследък чувам какви ли не приказки. Само, че никой не представя конкретни планове за развитието на българския футбол. Щели да дават първенството на ПФЛ. И какво от това? Всичко ще се върви както досега.

Стига с тези празни приказки. Дайте да направим нещо добро за българския футбол. От много приказки, някой може да хване инфекция на устата и да онемее. На вас харесва ли ви ЕП? На мен много. И ние може да сме там, но не с приказки, а с много работа", заяви Крушарски.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички