Изтече невероятната причина за разрива между Гонзо и Крушарски


Изтече невероятната причина за разрива между Гонзо и Крушарски
Снимка: Lap.bg

4104 0

Разривът в отношенията между Георги Иванов-Гонзо и Христо Крушарски, довели до напускането на Локомотив (Пловдив) от легендата, е настъпил заради застъпничеството на директора за футболистите, твърди "България Днес". Проблемите между собственика и доскорошният спортен директор са започнали още през пролетта, когато е имало забавяне на заплатите на играчите.

Тогава Гонзо е провел поредица от разговори с Крушарски, в които се е застъпил за футболистите и е настоял възможно най-скоро заплатите им да бъдат изплатени. Това е подразнило Крушарски и постепенно той е започнал да снема доверието си от бившия футболист и треньор.

С течение на времето Иванов е бил изолиран от важните клубни дела и думата му за трансферите вече не е тежала така, както преди. Преди около месец бившият нападател е бил изваден и от Управителния съвет на Локомотив. Това е преляло чашата и Гонзо е започнал да мисли за напускане.

В последния кръг на Първа лига - срещу Славия, той дори не седна на трибуните до хората от своя клуб, а изгледа мача в компанията на Дарко Тасевски и Георги Чиликов. Ето как обясни напускането си самият Георги Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички