Крушарски не изключи завръщане на Мартин Камбуров в Локомотив Пловдив


Крушарски не изключи завръщане на Мартин Камбуров в Локомотив Пловдив
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1964 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не изключи завръщане на Мартин Камбуров в "Лаута". По-рано колегите от "Мач Телеграф" съобщиха, че Камбуров е близо до това да подпише с "железничарите", а пред SportLive Крушарски не отхвърли подобна възможност.

Попитан дали е запознат с информацията за Камбуров, Крушарски отговори: "Прибрах се преди няколко дни, така че тази информация не я знам. Чувам и аз оттук оттам. Има си спортно-техническо ръководство, което трябва да си реши."

Преди 2 години Камбуров заяви, че "докато Христо Крушарски е в клуба, няма как да играя там". Христо Крушарски подчерта пред нашата медия, че той никога не е заявявал, че Камбуров не може да се върне в Локомотив, а това са изцяло думи на нападателя.

"Христо Крушарски, докато съществува Локомотив, духът му ще витае там!", категоричен бе босът на "смърфовете" пред SportLive, като нито потвърди, нито отрече възможността Камбуров да се завърне в Локомотив, която, изглежда, ще зависи основно от спортно-техническото ръководство.

Припомняме, че Камбуров се раздели с Локомотив Пловдив през 2017 година след неразбирателство с Христо Крушарски. Преди време Крушарски бе казал за Камбуров, че "такива момчета ги сла­гам на самолетоносача и ги из­стрелвам в Ливан" (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички