Христо Крушарски: 1-вото място не ме грее, грее ме да си напълня джоба


Христо Крушарски: 1-вото място не ме грее, грее ме да си напълня джоба
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1897 0

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи доста любопитен коментар по повод равенството на "смърфовете" срещу Монтана - 2:2, с което и отборът рискува да изпусне първото място във временното класиране на Първа лига.

"Какво да ме притесняват резултатите? Аз не се притеснявам от нищо. Играчите трябва да го направят. Аз искам да има хубава игра и да извадя някой лев от даден футболист, а не само да влагам. Трябва да се разбере гласно, че моите правила са ясни. Мен първото място не ме грее, грее ме как ще напълня джоба. Първи, втори, трети... изобщо не ме топли.

В България има две неща, които трябва да се направят. Футболистите трябва да разберат, че са работници на работодателя, а не глезльовци, които си мислят, че от тях зависи светът. Чета, че и Барселона имали 190 милиона дългове. Това какво е!? От едни безсмислени заплати и действия. Трябва да си изкараш парите, за да ги получиш. Няма да отстъпя и грам от това, което съм създал като ред. Който не си върши работата, отива у ляво" - сподели той пред "Тема спорт".

A преди известно време Крушарски говореше друго за първото място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички