Крушарски за националите: По-добре да си лежат до гаджетата


Крушарски за националите: По-добре да си лежат до гаджетата
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

2055 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, известен с това, че не спестява нищо-никому, разкритикува българския национален отбор след загубата от Уелс в София. Той даде за пример своя отбор и се закани да затегне мерките там още повече.

"Тези момчета нямат никаква воля за игра. По-добре да се приберат при гаджетата си и да си лежат до тях. Не ги ли е срам? И ние имаме някаква вина. Това ще го направя и в Локомотив, защото без школа нищо не става. През тези 20 години сбъркахме много неща. Тъжно и жалко ми е, че си харчим парите само. Оттук нататък трябва да започнем от главата. Да помислим кой може да управлява и кой не. Ако трябва, пет години да няма футбол", заяви бизнесменът след поражението.

"Без дисциплина нищо не става. Защо в Локомотив става? Защото има треньор, който реже глави. Ще изчистя всички заплатаджии. В Локомотив с четири човека в управата направих нещо. Казах му вчера на Мишо (бел.ред. Касабов). Без ред нищо няма да стане. Съдиите няма да се нагаждат. Момчетата ни само чакаха някой да ги бутне и падаха. Когато няма материал, няма как да стане", допълни той.

Крушарски разкритикува национала Божидар Краев заради високомерните му изказвания пред медиите напоследък. "Едно момче искал да става футболист на годината, но трябва да си скъса г*за, за да стане такъв, а не да гледа мача отблизо. Видяхте го днес. Щял в Шампионска лига да играе", завърши той. А какво каза след поредната загуба Георги Дерменджиев вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички