Монтана открадна точка при гостуването си на Локомотив Пловдив


Монтана открадна точка при гостуването си на Локомотив Пловдив
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1922 0

Отборът на Локомотив Пловдив записа грешна стъпка при домакинството си на Монтана в мач от 11-тия кръг на Първа лига. Футболистите на Бруно Акрапович не успяха да победят своя гост, като двата тима завършиха наравно 2:2 на стадион "Локомотив" в Пловдив. Димитър Илиев и Бирсент Карагарен бяха точни за "смърфовете", докато попаденията за гостите бяха дело на Тони Тасев и Лукас Масуеро, който си вкара автогол.

В 6-тата минута домакините стигнаха до откриване на резултата. След центриране от ъглов удар Анте Аралица игра с глава и насочи топката към далечния ъгъл на вратата на Монтана, където бе Димитър Илиев, който вкара кълбото в мрежата - 1:0! Това бе 40-ти гол на капитана на "смърфовете" с черно-бялата фланелка. След гола Монтана заигра по-добре и стигна до изравнителен гол в 25-тата минута. Билал Бари намери Тони Тасев, който хладнокръвно завърши атаката и изравни резултата - 1:1! В 32-рата минута гостите стигнаха до пълен обрат. В основата на гола отново бе Тони Тасев, който проби отдясно, а Лукас Масуеро вкара топката в собствената си мрежа - 1:2! Преднината на Монтана обаче продължи по-малко от минута. В 33-тата минута Димитър Илиев намери Момчил Цветанов, който центрира отляво, а включилият се в наказателното поле Бирсент Карагарен с глава вкара за 2:2!

По този начин Локомотив запазва първата си позиция във временното класиране, но не успя да се отскубне допълнително от шампиона Лудогорец. Тимът на Бруно Акрапович е с 23 точки, с 3 повече от разградчани. Монтана се изкачва на 10-тото място, след като вече има 12 точки в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички