Крушарски: В ЦСКА са злобни хора, които са раснали в дупки, някой нарежда на съдията


Крушарски: В ЦСКА  са злобни хора, които са раснали в дупки, някой нарежда на съдията
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

1851 0

Шефът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори след успеха над ЦСКА с 2:1 в типичния си стил. Освен това влезе и в задочен спор с главния мениджър на "червените" Стойчо Стоилов. На излизане от стадиона шефът на столичани промълви относно боса на смърфовете: “Палячо! Омръзна ми от този палячо!".  А отговорът на Крушарски не закъсня, наричайки шефовете на ЦСКА злобни хора, които са раснали в дупки.

"Като не може да се радва, яде, пие и да гони гаджета, не му е мястото тук. Те са злобари. Аз съм добър и широко скроен човек. Ако бяха победили щях да им стисна ръката. Единствено Пламен Марков дойде и ми стисна ръката. Аз съм палячо, запалянко. Емоцията трябва да се изразява тук, а не в леглото до жена ти. Аз съм надраснал нещата. Израснал съм на високо, а не като тези, които са били в дупки", заяви Крушарски.

"Аз съм фен, не съм специалист по футбол. Много хора дават акъл, а те не разбират от футбол. Съдията направи това, което му бе поръчано. Кой му е поръчал? Някой от горе му нарежда. Има такива сили и му нареждат. Но ние сме марка “500”, бетон. Каквото и да правят, ние си правим кефа и си ги трескаме наред. Нямам думи, доволен съм от момчетата - и срещу Тотнъм, и срещу ЦСКА.

Може да ме обвиняват че не съм отложил мача, но него не го отменям аз, а ръководството. Ние показахме, че сме класен отбор. Кой български отбор са го гледали толкова навън? Свалям шапка на цялото техническо ръководство. Ние сме интелигентни хора и сме го доказали”, каза Крушарски, който не гледа много сериозно на информациите, че Локомотив е получил оферти за определени състезатели", заяви той.

А какво сподели  треньорът на ЦСКА Стамен Белчев за мача -вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички