Христо Бонев коментира дербито с Ботев Пловдив и отказа да критикува Александър Томаш


Христо Бонев коментира дербито с Ботев Пловдив и отказа да критикува Александър Томаш
Снимка: lokomotivpd.com

1900 0

Почетният президент на Локомотив Пловдив и легенда на клуба - Христо Бонев, сподели мнението си за дербито с Ботев от първия кръг на Първа лига, което завърши без победител - 1:1.

"Моят най-кратък коментар за мача е, че първото полувреме бе изцяло в наша полза. Момчетата играха много добре. През второто тази доминация се загуби. Не знам каква точно е причината, но според мен е от решението на БФС да се играят мачове при изключително високи температури. Да караш и футболисти, и публика да се измъчва при подобни толкова тежки условия е неприемливо", категоричен бе Зума в коментар пред "Тема Спорт".

Той каза няколко думи и за старши треньора на "черно-белите" - Александър Томаш, който след мача призна, че е допуснал грешка със смяната на Бабакар Дион: "Томаш е един млад, много честен и коректен треньор. Той признава грешката си, защото обича и футболистите, и професията си. Смятам, че доста треньори в България трябва да последват неговия пример".

"Относно самата смяна и това, че той смята, че е сгрешил, аз никога няма да коментирам решението на наставника. Колкото и години Томаш да бъде треньор на Локомотив Пловдив, аз като човек, който обича този клуб от дете, винаги ще го подкрепям", отсече Бонев, а след отговори на въпрос какъв отбор на Локомотив иска да наблюдава:

"Моето желание е Локомотив винаги да играе така, както игра през първото полувреме, а резултатите ще дойдат. Мисля, че Томаш ще помисли много добре и ще направи всичко възможно да намери човек, който да оползотворява усилията на отбора. Имаме нужда на всяка цена от голаджия. Много се радвам, че Георги Минчев се върна при нас, тъй като много разчитаме на него".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Христо Крушарски след дербито: На скамейката стоят разни такива от пазара "Кирков" – такива мога да намеря поне 100!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички